Beltéri ajtó tudástár

Fürdőszoba ajtók

2015.03.23. Fürdőszoba ajtók

Legyen szó bármilyen beltéri ajtóról, megfontoltan kell döntenünk. A fürdőszoba ajtók esetében azonban a szokásosnál is körültekintőbbnek kell lennünk, hiszen azt mondhatjuk, hogy ez a lakásnak az a helyisége, amelyet a legrendszeresebben és talán a legtöbbször veszünk igénybe. Lássuk csak mire is kell figyelni a fürdőszoba ajtók kapcsán.

tovább

Beltéri ajtók panellakásba

2015.03.22. Beltéri ajtók panellakásba

Beltéri ajtók cseréje kapcsán többféle szerkezetű épülettel találkozhatunk. A belső ajtókat minden féle ház vagy lakás típusba tudni kell beépíteni vagy ki kell tudni cserélni. Ezen cserék között az egyik megoldandó feladat a beltéri ajtók panellakásba való beszerelése is. A beltéri ajtók panellakásba való beépítése természetesen mára szinte minden ajtócsaláddal egy kiforrott munkafolyamat tud lenni.

tovább

Az ajtó beépítés 5 legfőbb szabálya lépésekben összefoglalva

2015.03.17. Az ajtó beépítés 5 legfőbb szabálya lépésekben összefoglalva

Nem elég stílusos és jó minőségű ajtót választani, az ajtó beépítés is gondos tervezést igényel. A nyílászárókat forgalmazó cégek legnagyobb része vállalja az ajtó beszerelést. Ajánlatos ajtó vásárlás esetén a beépítést is az ajtó gyártójától, forgalmazójától kérni. Így esetleges probléma esetén elkerülhető az egymásra mutogatás. Ezek a cégek a felméréstől a beépítésig mindent megoldanak Önnek.

tovább

Beltéri ajtó beépítése és a falkáva méretei.

2015.03.17. Beltéri ajtó beépítése és a falkáva méretei.

Beltéri ajtó vásárlása előtt, talán a legfontosabb feladat a falnyílás pontos méreteinek a felmérése. Pontos méretének a birtokában elkerülhetjük az olyan kellemetlen szituációkat, mint amikor a megrendelt beltéri ajtó beépítése nem végezhető el a méretkülönbségből adódó hibák miatt.

tovább

Ajtó gyártás

2015.03.15. Ajtó gyártás

Napjaink globalizált világában a piacok igen erős kiszélesedési folyamaton mennek keresztül: a kínálatnak a lehető leggyorsabban kell alkalmazkodnia a kereslethez, legyen szó bármilyen árucikkről. Egyre különfélébb, egyre speciálisabb kívánalmakkal állnak elő a vásárlók, rákényszerítve a piacot az állandó bővítésre. Nincs ez másképp az ajtó gyártás területén sem.

tovább

Beltéri ajtó csere

2015.03.15. Beltéri ajtó csere

A beltéri ajtó csere előbb vagy utóbb mindenkit utol ér, és egy megoldandó feladattá válik.
A beltéri ajtó csere esetén érdemes végiggondolni, hogy milyen más felújítás esedékes még. Érdemes a cserét egy festéssel, esetleg egy új burkolással egyszerre időzíteni.

tovább

Beltéri ajtók furnér felülettel

2015.02.19. Beltéri ajtók furnér felülettel

Egy klasszikus ajtófajta- mely már hosszú idők óta lakásunk dísze- a furnéros beltéri ajtó. Az újszerű ajtógyártási technológiának köszönhetően, a laminált megoldások révén a fa természetes vonásai hűen visszaadhatóak. Ezeknek a laminált kivitelezéseknek ára jóval alacsonyabb, viszont megjelenésükben elmaradnak a furnéros nyílászárókhoz képest.

tovább

Beltéri ajtók: az otthonunk meghatározó belsőépítészeti elemei

2015.02.12. Beltéri ajtók: az otthonunk meghatározó belsőépítészeti elemei

Rohanó világunkban talán nincs is fontosabb annál, mint otthonunk harmonikus légkörének a megteremtése. Az összhang kialakításához elengedhetetlen kellékek a beltéri ajtók. Ahogyan a falszínek, bútorok megválasztásához kérhetjük lakberendezők segítségét; ugyanúgy nyílászáróink esetében is fordulhatunk hozzáértő szakemberekhez.

tovább

Beltéri ajtók toló kivitelben

2014.03.03. Beltéri ajtók toló kivitelben

A tolóajtók a beltéri ajtók speciális, típusai közé tartoznak. Különösen ajánlottak olyan házakba és lakásokba, ahol szeretnénk az összes rendelkezésre álló teret kihasználni.
A tolóajtók a hagyományos beltéri ajtókkal szemben óriási előnnyel rendelkeznek. Ha nyitjuk vagy zárjuk őket, nem keletkezik holttér.

tovább

Milyenek a jó beltéri ajtók?

2014.02.11. Milyenek a jó beltéri ajtók?

Milyenek az igazán jó beltéri ajtók?
Ha egy csillogó ékszerre azt mondjuk: öltöztet, akkor a beltéri ajtók esetében a legmegfelelőbb szó talán ez: lakberendeznek. Ahogy egyik helységből a másikba haladunk, talán el sem jut a tudatunkig, hogy ehhez egy ajtó segítségét vettük igénybe. Nagyon sok lakásnak szinte észrevétlenek, jellegtelenek a nyílászárói.

tovább