Beltéri ajtó tudástár

A beltéri ajtók beépítése rutinfeladat a szakemberek számára

2016.03.30. A beltéri ajtók beépítése rutinfeladat a szakemberek számára

A beltéri ajtók szerepe nem elhanyagolható. Temérdek típus és modell közül lehet választani, melyek mindegyike más és más előnyökkel rendelkezik. A beltéri ajtók beépítése nem nehéz azok számára, akiknek van tapasztaltuk ebben. Ezért ajánlott szakemberekre bízni ezt a feladatot, mert csak így lehetünk biztosak benne, hogy minden beállítás alaposan el lesz végezve, és az ajtó teljes mértékben ellátja funkcióját.

tovább

A festett és a laminált MDF beltéri ajtó előnyei

2016.03.25. A festett és a laminált MDF beltéri ajtó előnyei

Akár új lakás építésekor, akár a régi felújítása során szükség van megbízható, jó minőségű nyílászárókra. Az MDF beltéri ajtó minkét esetben megfelel a célnak.

tovább

A laminált ajtó típusai

2016.03.19. A laminált ajtó típusai

A beltéri ajtóknak fontos szerep jut minden otthonban, hiszen nem csak lakás helyiségeit választja el egymástól, így garantálva a zavartalan magánéletet, hanem dekorációs funkciója is van. A laminált ajtó rendkívül jó választásnak bizonyul, hiszen tőlünk akár több mint 100 különböző mintázattal és színárnyalattal megvásárolhatja ezeket a termékeket. A lakás stílusához igazítható beltéri ajtók időtállóak, erősek és dekoratívak is egyben.

tovább

Beltéri ajtók beépítése és a páratartalom

2015.05.11. Beltéri ajtók beépítése és a páratartalom

Miután megvásároltuk a legmegfelelőbb beltéri ajtókat, érdemes azoknak a beépítését is alaposan átgondolni. Minden esetre ne kezdjünk bele magunk a munkálatokba, hiszen nem vagyunk profi beszerelő szakemberek. A beltéri ajtókat forgalmazó Cégek vállalják azok kiszállítását, lakásfelújítás esetén a régiek bontását, az újak beépítését, beállítását.

tovább

Nagyobb falnyílások beltéri ajtaja: a kétszárnyú beltéri ajtó

2015.05.10. Nagyobb falnyílások beltéri ajtaja: a kétszárnyú beltéri ajtó

Inkább nagyobb lakásokban, hotelekben, iskolákban, hivatalokban láthatjuk ezeket a bizonyos kétszárnyú beltéri ajtókat. Nem is véletlenül ezeknél a helyeknél, hiszen gyönyörű lehet egy kisebb lakásban egy nagyobb helyiség elválasztására, de véleményem szerint a legjobban egy nagyobb bel terű, fénnyel teli szobába, helyiségbe mutat.

tovább

Az egyik legnépszerűbb és legkedvezőbb árfekvésű ajtótípus, a dekorfóliás ajtó

2015.05.09. Az egyik legnépszerűbb és legkedvezőbb árfekvésű ajtótípus, a dekorfóliás ajtó

Napjainkban a beltéri ajtók piacán egyfolytában jelennek meg újabbnál, újabb és jobbnál jobb termékek. Akár külföldről akár a hazai gyártóktól. Ha betérünk egy beltéri ajtókkal foglalkozó nyílászáró üzletbe, amit biztosan találni fogunk a terméklistán és a kiállító teremben, az a dekorfóliás ajtó. De mi is az a dekorfóliás ajtó?

tovább

Ajtó beépítés: bízza profikra, bízza szakembereinkre

2015.04.21. Ajtó beépítés: bízza profikra, bízza szakembereinkre

Nem elég minőségileg kifogástalan és a megjelenését illetően is tetszetős beltéri ajtót választani, hiszen az ajtó beépítés színvonala is legalább annyira fontos a megfelelő végeredmény érdekében. A nyílászáró forgalmazó cég kiválasztásakor érdemes először utána járni, hogy igényes, precíz munkát végeznek-e a beszereléssel foglalkozó szakemberek. Fontos tudni, hogy mennyi előzetes tudással rendelkeznek, mennyire jártasak, felkészültek.

tovább

Társasházak jellemző ajtó típusa a panel beltéri ajtó

2015.04.21. Társasházak jellemző ajtó típusa a panel beltéri ajtó

A belső nyílászárók kiválasztásakor és beépítésekor sok szempontot figyelembe kell venni, de különösen igaz ez, ha panel beltéri ajtó csere előtt állunk. Ezek a nyílászárók ugyan is nem a hagyományos méretezésű falnyílásokhoz vannak igazítva.

tovább

WC ajtó kialakítása, jó működése a lakásban

2015.04.21. WC ajtó kialakítása, jó működése a lakásban

A fürdőszoba illetve WC ajtó alapjaiban nem különbözik más beltéri ajtóktól. Stílusában, mintázatában, színében össze tudjuk hangolni a lakás egyéb bútoraival, atmoszférájával. Az illemhelyre kerülő ajtó kiválasztásakor azonban különösen fontos a praktikusság figyelembe vétele, ugyanis bizonyos szempontoknak nem árt, ha megfelel.

tovább

Laminált ajtó

2015.03.23. Laminált ajtó

Napjainkban a laminált ajtók igen csak nagy népszerűségnek örvendenek. Ez nem is meglepő, hiszen a laminált ajtó kedvező ára mellett, nagyon strapabíró, egyedi méretekben felár nélkül rendelhető, rengeteg felülettel és mintázattal kapható, használat során pedig könnyen tisztítható belső ajtófajta. Ezek az érvek elég meggyőzőek a kedves vásárlók számára, hogy a laminált ajtó mellett tegyék le voksukat.

tovább