Beltéri ajtó tudástár

Az ajtó beltéri használata

2017.09.03. Az ajtó beltéri használata

Az ajtó beltéri használata esetén másmilyen funkciókat kell ellátnia a nyílászárónak, mint kültéri társainak.

tovább

Az öt leggyakoribb érv az üveges ajtó mellett

2017.08.31. Az öt leggyakoribb érv az üveges ajtó mellett

Új beltéri ajtókra vágyik? Esetleg nem tudja, pontosan milyet szeretne, és csak homályos emlékei vannak a régi, jó bejáratott darabokról? Ez a néhány sor önnek szól, ugyanis megkíséreljük összegyűjteni az öt leggyakoribb érvet, ami elhangozhat egy adott típus mellett. Ezúttal, választásunk az egyik legnépszerűbb variánsra, az üveges ajtóra esett.

tovább

Mit tud egy utólag szerelhető ajtó?

2017.08.27. Mit tud egy utólag szerelhető ajtó?

A modern asztalosiparban megváltozott sok termék fókuszpontja. Ez megnyilvánul formákban, színekben, trendekben, de legfőbbként abban, ahogy a tartósságot, strapabíróságot elképzeljük. Ezen változások egyik legjelentősebb vetülete a vásárlóbázás számára, hogy mennyire maradnak egyszerűen karbantarthatóak a nyílászáróik, szemben a régiekkel. Vessük is erre egy pillantást!

tovább

Jó minőségű, modern ajtó Budapest városában!

2017.08.24. Jó minőségű, modern ajtó Budapest városában!

Néha ha beszélgetek a nagyvárosi, magyar honunk szívében élő barátaimmal, ismerőseimmel az interneten, és mivel a szakmámat tekintve az asztalosipar területén tevékenykedem, sok esetben kikérik a véleményem egy adott termékről vagy cégről. Már többen érdeklődtek tőlem a Tisza Ajtó nevű, debreceni, de roppant jóhírű cég által ajánlott nyílászáróról, mert a hír odáig jutott.

tovább

A CPL ajtó csendes forradalma

2017.08.20. A CPL ajtó csendes forradalma

Mint mindig, ha újdonság jelenik meg valahol, az emberek erős szkepticizmussal kezelik azt, nem bízva a minőségében, vagy abban hogy méltó e leváltani azt, ami helyére érkezett. Ennek persze előbb vagy utóbb úgyis véget vet egy bátor vásárlói csoport, akik bizalmat szavaznak a terméknek, majd elégedettségüket mindenkivel megosztva lerombolják a falakat. Nem volt ez máshogy a CPL ajtó megjelenésnél sem.

tovább

A modern kor különlegessége: az MDF beltéri ajtó

2017.08.17. A modern kor különlegessége: az MDF beltéri ajtó

Látott már ön olyan nyílászárót, amely nem fából, vagy műanyagból készült? Elég csak ránézni modern bútorainkra: csupa letisztult, egyszerű forma, könnyített, agglomerált anyagok... a nyílászáróiparba is betörtek ezek az ötletek. Engedje meg, hogy bemutassam önnek a modern asztalosipar egyik legkitartóbb, legnépszerűbb vívmányát: lássuk mi az az MDF beltéri ajtó!

tovább

Kedvező árú ajtó Budapest városában

2017.08.13. Kedvező árú ajtó Budapest városában

Nyílászárót sok helyen, sok formában vásárolhatunk épülő, vagy felújítandó otthonunkba. Nem mindegy azonban, hogy milyet szeretnénk, milyen minőségben és mennyit fizetünk érte. Beltéri ajtó Budapest területén sok helyen beszerezhető, méghozzá sokféle áron. Lássuk, hogy milyen fajták közt válogathatunk a legolcsóbbaktól a legdrágábbakig.

tovább

Mi a jó beltéri ajtó titka?

2017.08.10. Mi a jó beltéri ajtó titka?

Sokan és sokféleképen tudnak válaszolni erre a kérdésre. Legyen tartós. Nézzen ki jól. Ne nyikorogjon. A listát még hosszan lehetne folytatni, melyek azok a tulajdonságok, amiktől igazán jó egy beltéri ajtó. Ahhoz, hogy ilyen végeredményt kapjunk, a dolgok mélyére kell ásnunk, és meg kell vizsgálnunk, miből és hogyan, illetve milyen célra készülnek ezek a termékek.

tovább

Megkönnyíti a választást a fehér beltéri ajtó

2017.08.06. Megkönnyíti a választást a fehér beltéri ajtó

Ön is került már abba a helyzetbe, hogy nehezére esett választani, amikor otthona berendezését tervezte? A nyílászárói tekintetében nem lesz erre gondja, ha a legegyszerűbb megoldást választja. A fehér beltéri ajtó ugyanabból az anyagból készül, mint manapság a legtöbb, viszont festett, ezért nem kell a fa ódon erezetével tarkítania a modern berendezést.

tovább

Csakis szakszerűen: hogyan zajlik a beltéri ajtó csere?

2017.08.03. Csakis szakszerűen: hogyan zajlik a beltéri ajtó csere?

Ha felmerül a beltéri ajtó csere, sokan valamiért úgy döntenek, hogy maguk veszik kézbe az irányítást, mindenféle előzetes tájékozódás nélkül. Aminek következtében sokszor igen kellemetlen szituációk léphetnek fel, mint például beomlik a fal, a festék elkezd lepattogni, további repedések keletkeznek… gyakoriak az ehhez hasonló balesetek. Mindez elkerülhető: csak némi keresgélés, és szakszerű segítség szükséges.

tovább